Untitled
18 sep 2015
week 118: 11 t/m 17 september

We zijn op 11 september eerst gaan zwemmen. Bas en Laura hebben een tijdje in het peuterbad gespeeld, zijn weer vaak van de glijbaan geweest en ook zijn ze vaak met ons van de grote glijbaan geweest. ’s Middags hebben we gewaterfietst. Bas en Laura vonden het erg leuk, al was Laura wel moe en is ze na een tijdje bij mij op schoot in slaap gevallen ;-). We hebben in het buffetrestaurant gegeten en nog even in de speeltuin gespeeld. Terug in het huisje kwamen we erachter dat Nijntje er niet meer was. We zijn weer terug gelopen richting het restaurant en daar hebben we Nijntje weer gevonden. (we hadden voor de zekerheid 2 Nijntjes meegenomen, dus we hadden nog een reserve…)
Ook op 12 september zijn we ’s morgens gaan zwemmen. Terug in het huisje wilde Laura, net als de vorige dagen, niet gaan slapen. Ze ging spelen in hun slaapkamer en toen het al even stil was, bleek dat ze op de grond in slaap gevallen was ;-). ’s Middags zijn we naar Baluba geweest, we hebben even naar de show gekeken en daarna zijn we in het Grand Café gaan eten.
Op 13 september hebben we ‘s morgens weer fijn gezwommen. ’s Middags zijn we gaan bowlen. We zijn naar de kinderboerderij geweest, waar Bas vrolijk achter de geitjes aan rende om ze te aaien (Laura durfde niet, die kroop steeds bij mij op schoot als er een geitje te dichtbij kwam…). Daarna hebben we in het buffetrestaurant gegeten.
We hebben op 14 september de koffers weer ingepakt en zijn na het ontbijt nog een tijdje bij Baluba geweest. Bas en Laura hebben daar nog heel fijn gespeeld. We hebben er een broodje gegeten en zijn toen weer naar huis gereden. We zijn bij tante Maartje en Eline op bezoek geweest, waar ook oma Van Aerle was. Voordat we weer weg gingen, hebben we oom Tom ook nog even gezien. Daarna zijn we bij opa en oma Van Mierlo gaan eten. Bas en Laura hebben thuis nog even in bad gespeeld en daarna hebben ze weer lekker in hun eigen bed geslapen.
Op 15 september is Laura met mij mee boodschappen gaan doen. Ze is behoorlijk verkouden.
Mark moest op 16 september werken. Bas, Laura en ik zijn schoenen gaan kopen voor Laura en mij en daarna zijn we bij opa en oma Van Aerle op bezoek geweest. We hebben wat gedronken en Bas en Laura hebben fijn gespeeld. Toen tante Maartje en Eline er ook waren, hebben we met zijn allen geluncht. Toen Mark weer thuis was, hebben Mark, Bas en Laura samen spelletjes gedaan. Laura voelde zich vandaag niet helemaal fit en ze had maar liefst 6 poepluiers…
Op 17 september heeft het bijna de hele dag geregend. ’s Middags zijn we met zijn vieren kleren gaan kopen voor Bas en Laura. Bas en Laura vermaakten zich wel in de kleedhokjes. Ze renden steeds van het ene naar het andere hokje (gelukkig was er niemand anders kleren aan het passen ;-)).








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative